Schedule

9:00     Welcome & Overview  (15 min)
9:15      Introductions  (30 min)
9:45      Topic 1: Relationships to Public/Participants (Speakers: Brian Keegan, Stuart Schechter) (30 min)
10:15    Break  (15 min)
10:30   Topic 1 continued (30 min)
11:00    Topic 2: Big Data/Methods (Speakers: Alex Leavitt, Jim Maddock)  (45 min)
11:45    Topic 3: Policy & Industry (Speakers: Kristin Vaccaro, Janice Tsai) (45 min)
12:30    Focused discussion  (30 min)
1:00      Lunch  (1 hr)
2:00      Breakout groups  (1 hour 15 min)
3:15      Break  (15 min)
3:30      Breakout group reports  (45 min)
4:15      Discussion of next steps (45 min)
5:00      End

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s